حلوا
تحریریه تولینک

درست کردن حلوا شاید کار سختی نباشد اما رعایت کردن نکات مهم و کاربردی موجب می‌شود حلوا خوشمزه‌تر و لذیذتر باشد. با این دستورپخت می‌توانید فوت و فن درست کردن حلوا را یاد بگیرید.

مواد لازم 

آرد نان سنگک 2 لیوان

شکر 2 لیوان

گلاب 1/2 لیوان

آب 2 و 1/2 لیوان

روغن 1/2 لیوان

کره 100 گرم

زعفران ساییده 2 قاشق چای‌خوری

هل ساییده 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- برای تهیه شربت ابتدا یک و نیم لیوان شکر و آب را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید و وقتی جوشید شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

2- آرد را دو-سه بار الک کنید و داخل یک قابلمه تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. هنگامی که رنگ آن کمی تیره شد روغن و کره را اضافه کنید و هم بزنید. باید توجه داشته باشید نباید لحظه‌ای از هم زدن حلواو دست بکشید. هنگامی که حلوا به رنگ دلخواه در آمد و تیره شد؛ از روی حرارت بردارید.

3- باقی مانده شکر و هل ساییده را به حلوا اضافه کنید تا حلوا کمی زبر شود و مجددا هم بزنید.

4- در آخر شربت زعفرانی را اضافه کنید. خوب هم بزنید و مجددا روی شعله خیلی کم بگذارید و آن قدر هم بزنید تا حلوا به قابلمه نچسبد.

5- حلوا را در قابلمه به صورت گهواره‌ای تکان بدهید تا براق شود و روغنش را پس بدهد. 

6- حلوا را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها