شیر برنج با شیره خرما
تحریریه تولینک

شیر برنج که به آن پودینگ برنج نیز می‌گویند از دسرهای اصیل ایرانی است که برای صبحانه، افطاری یا سحری و... سرو می‌شود. این دسر بسیار خوشمزه و محبوب است و می‌توان گفت طرز تهیه آسانی دارد. در ادامه این مطلب می‌توانید دستورپخت شیر برنج را بخوانید.

مواد لازم

برنج نیم‌دانه 1 پیمانه

آب سرد 4 پیمانه

گلاب 3-4 قاشق غذاخوری

شکر 1 پیمانه

شیر 6 لیوان

نمک 1/4 قاشق غذاخوری

هل پودر شده 1/2 قاشق چای‌خوری

شیره خرما به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- برنج را بشویید و همراه با آب سرد و نمک 25 دقیقه روی شعله حرارت متوسط بپزید.

2-سپس یک فنجان شیر و شکر اضافه کنید و صبر کنید بپزد، هنگامی که جوشید، 2 فنجان دیگر اضافه کنید و هم بزنید.

3- پس از 10 دقیقه، بعد باقی مانده شیر، هل و گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه جوشید شیر برنج آماده می‌شود.

4- شیر برنج آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و با پسته، گل سرخ و کمی دارچین و شیره خرما تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

,

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها