ران مرغ کاراملی
تحریریه تولینک

سس کاراملی شیرین با عسل و سویا می‌تواند طعم خاصی به مرغ دهد که خیلی لذیذ و خاص است. ران مرغ با سس کاراملی غذایی جدید است که می‌توانید در وعده‌های غذایی خود بگنجانید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

ران مرغ 450 گرم

سیر خرد شده 2 حبه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

عسل 3/4 پیمانه

سس سویا 1/2 پیمانه

زعفران 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. مرغ‌های تمیز و پاک شده را داخل سینی فر قرار دهید.

2- روغن، سس سویا، زعفران، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ‌ها بریزید.

3- سینی فر را با فویل بپوشانید و به مدت 1ساعت داخل فر قرار دهید. زمانی که مرغ‌ها کاملا پختند و سس غلیظ شد، سینی را از فر در بیاورید.

4- مرغ‌های کاراملی را به همراه سس، داخل ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها