کیک شکلاتی با بادام
تحریریه تولینک

کیک شکلاتی دبل چاکلت و بادام پرک، کیکی خوشمزه و بسیار هیجان انگیز است که باید حتما امتحان کنید. این کیک را با استفاده از دستورپخت زیر می‌توانید در منزل تهیه و به عنوان عصرانه همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید.

مواد لازم

آرد 200 گرم

تخم مرغ 6 عدد

شکر 250 گرم

شیر 1/2 پیمانه

روغن 3/4 پیمانه

پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری

شکلات تلخ ذوب شده1 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌‎خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

رنده پوست لیموترش 1 قاشق چای‌خوری

بادام پرک 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- مواد خشک (آرد، پودر کاکائو، وانیل، بیکینگ پودر) را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.

3 - تخم مرغ، شکر، رنده پوست لیموترش، شیر و روغن را خوب با هم مخلوط کنید و برای 5-6 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و در آخر شکلات تلخ ذوب شده و 2/3 از پرک بادام را به آن اضافه کنید.

3- مخلوط آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

4- قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل روشن کرده‌اید به مدت 45-50 دقیقه بپزید.( یک خلال دندان داخل کیک فرو ببرید و اگر پس از این که از کیک خارج کردید خشک بود، کیک شما آماده است.)

5- کیک آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالب خارج و روی آن از باقی مانده‌ی پرک بادام بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها