پاستای گیاهی با سس عدس - تولینک

پاستای گیاهی با سس عدس
تحریریه تولینک

پاستای گیاهی با سس عدس یک غذایی است که نه تنها مناسب گیاه‌خوران و کسانی است که رژیم لاغری دارند؛ بلکه به همه پیشنهاد می‌کنیم چرا که بسیار خوشمزه، لذیذ و سالم است و به سادگی درست می‌شود. طرز تهیه این پاستای خوشمزه و لذیذ را در مطلب زیر بخوانید:

مواد لازم

پاستا 350 گرم

عدس 1 لیوان

پیاز 1 عدد

هویج 1 عدد

سیر 4 حبه خرد شده

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آویشن 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- عدس را همراه با کمی آب، نمک و فلفل در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1ساعت عدس را بپزید.

2- روغن زیتون را در یک قابلمه دیگر بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هویج و پیاز نگینی خرد شده، سیر له شده، آویشن، ریحان، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید و تفت بدهید.

3- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و عدس را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با شعله ملایم بپزید.

4- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید.

5- سس عدس را به آن اضافه کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها