هات چاکلت مکزیکی
تحریریه تولینک

هات چاکلت مکزیکی نوشیدنی گرم، شیرین و کمی تند است که برای روزهای سرد زمستان، انتخابی خوب و عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

شیر پرچرب 3 فنجان

چوب دارچین خرد شده 3 قاشق

شکلات خرد شده 170 گرم

شکر 3 قاشق غذاخوری

وانیل 3/4 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز 1/4 قاشق چای‌خوری

خامه فرم گرفته برای تزئین

طرز تهیه 

1- شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.

2- شیر را مرتب هم بزنید تا حباب کف نکند و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا عطر دارچین بلند شود.

3- شکلات، شکر، وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید.

4- هات چاکلت را 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب، و هات چاکلت غلیظ و یک‌دست شود.

5- هات چاکلت را داخل فنجان دلخواه بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و شکلات آب شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها