پتاژ گوجه فرنگی
تحریریه تولینک

پتاژ گوجه فرنگی پیش‌غذای خوب و سبک برای نیمه دوم سال است.

مواد لازم

آب‌گوشت یا مرغ 5 لیوان

آرد 2 قاشق غذاخوری 

کره 50 گرم

پوره گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- آرد همراه با کره در یک قابلمه کمی سرخ کنید.

2- آب‌گوشت را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در آب‌ گوشت حل شود و پس از چند دقیقه غلیظ شود.

3- سپس پوره و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید؛ و اجازه دهید تا پتاژ خوب غلیط شود.

4- هنگامی که پتاژ آماده شد، کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها