مسقطی - تولینک

مسقطی
تحریریه تولینک

مسقطی یکی از شیرینی‌های اصیل شیرازی است، که طعم و مزه منحصر به فردی دارد. شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر مسقطی را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

مواد لازم

نشاسته 300 گرم

شکر 600 گرم

کره 250 گرم

آب سرد 8 پیمانه

گلاب 1 پیمانه

خلال پسته و زعفران دم کرده به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- نشاسته را با آب خوب مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل شود، سپس آن را از صافی رد کنید و در یک قابلمه بریزید.

2- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب به هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.

3- پس از این که نشاسته خودش را گرفت، گلاب و کره را اضافه و مخلوط کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل یک قالب بریزید و پخش کنید.

4- روی مسقطی پودر پسته و خلال بادام بپاشید؛ و قالب را درون یخچال قرار دهید تا مسقطی خودش را بگیرد.

5- هنگامی که مسقطی کاملا سفت شد، برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها