کرم کارامل - تولینک

کرم کارامل
تحریریه تولینک

کرم کارامل محبوب‌ترین و مشهورترین دسر فرانسوی‌الاصل است که در سرتاسر جهان شناخته شده‌ و رایج است. شما می‌توانید روش تهیه این دسر خوشمزه و لذیذ را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

شکر 1 و 1/4 پیمانه

شیر 1 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ 6 عدد

خامه پر چرب 300 میلی‌لیتر

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- 3/4 پیمانه شکر را به همراه یک پیمانه آب در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و برای 5 دقیقه آن را حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

3- حرارت را زیاد کنید تا مایه جوش بیاید. بدون آن که مایه را هم بزنید اجازه دهید به مدت 6-7 دقیقه بجوشد تا طلایی شود. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

4- کارامل را در ظرف یا فنجانِ مناسب فر بریزید و آن‌ها را کنار بگذارید.

5- در یک قابلمه خامه، شیر و وانیل را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا آن که از کناره‌ها شروع به جوشیدن و حباب زدن کند؛ سپس شعله را خاموش کنید.

6- تخم مرغ‌ها و باقی مانده شکر را با همزن هم بزنید تا کم‌رنگ و کرم مانند شود. ترکیب خامه را آرام به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

7- کرم را به میزان مساوی در ظرف‌ها بریزید و در سینی فر بچینید.

8- کف سینی فر آب جوش بریزید تا حدی که تقریبا تا 2/3 ظرف کرم کارامل را آب بگیرد. سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که کرم کارامل سفت شد از فر خارج کنید.

9- کرم کارامل را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در ظرف دلخواه برگردانید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها