پاستا صدفی شکم پر - تولینک

پاستا صدفی شکم پر
تحریریه تولینک

جامبو، پاستاهای صدفی بزرگی است که با محتویات گوناگون پر می‌شود و به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود و سفره شما را رنگین و متفاوت می‌سازد. در این مطلب جامبوی شکم پر با گوشت چرخ‌کرده و پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

جامبو 250 گرم

گوشت چرخ کرده 450 گرم

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده 2 پیمانه

ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری

گشنیز خردشده 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-  فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- جامبوها را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.

3- پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته شود. رب گوجه‌فرنگی، ادویه کاری و یک پیمانه از پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

4- هر یک از جامبوها را با یک قاشق از سس گوشت پر کنید و آن‌ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. سپس روی سس گوشت، کمی گوجه خرد شده و گشنیز اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا رنده شده را روی آن بپاشید.

5- جامبوی شکم پر را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید و هنگامی که پنیر طلایی شد، آن را سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها