گراتن اسفناج و تخم مرغ
تحریریه تولینک

گراتن اسفناج و تخم مرغ، یک صبحانه لذیذ و منحصر به فرد است که میز صبحانه شما را زینت می‌بخشد و همچنین به علت داشتن آهن و مواد مغذی، صبحانه‌ای سالم و پر انرژی محسوب می‌شود. 

مواد لازم

سیب زمینی 300 گرم

اسفناج 250 گرم

تخم مرغ 4 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد پوست گرفته و رنده شده

کره 25 گرم

پنیر فتا 50 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

2- سیب زمینی‌ها را درشت خرد کرده سپس در یک ماهیتابه متوسط ریخته و روی آن آب بریزید تا سطحش پوشانده شود و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و نرم شود.

3- اسفناج‌ها را در یک کاسه آب سرد شسته و سپس در یک آبکش بریزید تا آب آن برود. هنگامی که سیب زمینی نرم شد، روی اسفناج آبکشی کنید تا آب گرم سیب‌زمینی، برگ های اسفناج را نرم کند.

4 سیب‌زمینی ‌ها را داخل سینی فر بچینید و اسفناج را روی آن پخش کنید، سپس گوجه فرنگی رنده شده را روی آن ریخته و روی آن نمک و فلف بپاشید.

5- روی مواد تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و کره را به قطعات کوچک ببرید و روی کل مواد بریزید.

6- سینی فر را برای 20 دقیقه در فر بگذارید تا مواد آماده شوند. سپس از فر در بیاورید و روی آن پنیر فتا بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!

,

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها