پای گوشت
تحریریه تولینک

پاى گوشت يك غذاى اصلى لذيذ و مقوى در عين حال متفاوت است كه موجب رنگین شدن میز غذای شما می‌شود.

مـواد لازم 

آرد 2 پیمانه 

گوشت چرخ کرده 300 گرم

روغن جامد 1/2 پیمانه

نصف پیمانه آب ولرم

تخم مرغ 1 عدد

آب لیمو1 قاشق غذاخوری 

نمک 1 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

زعفران به مقدار لازم

فلفل دلمه 1 عدد

قارچ 200 گرم

 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

تهیه خمیر پای گوشت

  1. روغن جامد، آب ولرم، آب لیمو، نمک و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید.
  2. سپس آرد را الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.
  3. حال روی خمیر پای گوشت را برای ۱ ساعت بپوشانید.
  4. سپس برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا روغن خمیر ببندد.

تهیه مواد میانی پای گوشت

  1. پیاز را خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده, تفت دهید.
  2. وقتی گوشت کمی تفت خورد, فلفل دلمه و قارچ را اضافه کنید.
  3.  رب را اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
  4. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

طرز تهيه

  1. حال خمیر پای گوشت را با وردنه روی یک سطح آرد پاشی شده به قطر چند میلی متر باز کنید.
  2. سپس خمیر را در قالب پای گوشت بندازید و از چند جا آن را با چنگال سوراخ کنید.
  3. سپس مواد را روی خمیر بریزید و لایه بعدی خمیر را روی آن پهن کنید. لبه های خمیر را به هم بچسبونید و روی خمیر را هم با چنگال از چند جا سوراخ کنید
  4. روی خمیر را از ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و در فر که از قبل با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها