گاناش شکلات
تحریریه تولینک

گاناش، یک سس شکلاتی کرم مانند و غلیظ است که به عنوان روکش کیک از آن استفاده و کیک را با آن تزئین می‌کنند. 

مواد لازم

شکلات  200 گرم

خامه 1/2 لیوان

پودر قند 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/2  قاشق چای‌خوری

پودر نسکافه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پودر قند، وانیل و خامه را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا خامه حباب بزند؛ دقت کنید که خامه نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.

2- شکلات و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود. سپس به روش بن ماری خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست و کرم مانند شوند. هنگامی که گاناش آماده شد، روی کیک برزید و به صورت دلخواه تزئین کنید.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها