لازانیا اسفناج
تحریریه تولینک

لازانیا رولی اسفناج روش ابتکاری برای پخت لازانیاست و سفره شما را رنگین و منحصر به فرد می‌سازد. این نوع لازانیا بسیار مقوی و سالم است و طعم و مزه متفاوتی دارد.

مواد لازم

لازانیا 1 بسته

اسفناج پخته و خرد شده 400 گرم

پیاز  1 عدد

سیر رنده شده 3 حبه

سس بشامل به میزان لازم

پنیر پیتزا 1/5 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده 1/5 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- ورقه‌های لازانیا را حدود 20 دقیقه در آب در حال جوش بیندازید تا نرم شود. سپس لازانیا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

2- در یک ماهیتابه پیاز و سیر خرد شده را حدود 5 دقیقه تفت دهید، سپس اسفناج پخته را به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید.

3- فر را روشن و روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- سس بشامل را تهیه کنید.

5- ترکیبی از  اسفناج و پنیر پیتزا را روی ورقه‌های لازانیا بریزید و بعد لازانیا را رول کنید. به همین ترتیب تمام ورقه های لازانیا را رول کنید.

لازانیا رول شده

6- یک سینی فر آماده کنید و نصف سس سفید را کف آن بریزید. لازانیاهای رول شده را داخل ظرف بچینید و باقی‌مانده سس سفید را روی آن بریزید.

7- روی لازانیا بقیه سس سفید و پنیر پارمسان را بریزید.

8- لازانیا را حدود 30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر روی آن طلایی شود. سپس ظرف را خارج کنید، روی لازانیا را با پورره گوجه‌فرنگی، ریحان و... تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها