سوپ پیازچه
تحریریه تولینک

سوپ پیازچه یکی از سوپ‌های خوشمزه و لذیذ است و برای کسانی که پیازچه و قارچ دوست دارند، انتخابی خوب به حساب می‌آید.

مواد لازم

جو پرک 1 پیمانه

آب مرغ 2 پیمانه

قارچ 100 گرم

هویج متوسط 1 عدد

جعفری خرد شده 1 پیمانه

لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

شیر 1 پیمانه

کره یک قاشق غذاخوری

تره فرنگی یا پیازچه خرد شده 2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

1- جو پرک را از قبل خیس کنید، قارچ را بشویید و خرد کنید. هویج را نیز بشویید و رنده کنید.

2- جو را همراه با آب و آب مرغ و نمک در یک قابلمه کوچک بپزید. بعد از چند دقیقه هویج و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند.

3-  در یک ماهیتابه قارچ و پیازچه را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.

4- آرد و کره را در یک تابه تفت دهید و شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ و یک دست شود و به سوپ اضافه کنید.

5- سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب جا بیفتد، سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها