رولت گوشت
تحریریه تولینک

رولت گوشت، یک غذای خوشمزه و متفاوت است که موجب رنگین شدن میز غذای شما می‌شود.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 1 کیلو  

ژامبون خرد شده 200 گرم

پنیر موزارلا 200 گرم

پیاز رنده شده 1 پیمانه

سیر 2 حبه

تخم مرغ 2 عدد

سس گوجه 1/2 پیمانه

پودر سوخاری 3/4 پیمانه

جعفری خرد شده 2 قاشق

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، پودر سوخاری، نمک و فلفل، سیر و جعفری را ترکیب کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد یک‌دست و سفت شوند.

2- یک لایه فویل پهن کنید و گوشت را به صورت مستطیلی با قطر 2 سانتی متر روی آن پهن کنید.

3- ژامبون خرد شده، سس قرمز و پنیر پیتزا را با فاصله از لبه گوشت روی آن بریزید تا در موقع پیچیدن مواد بیرون نریزند.

4- حالا با کمک فویل از عرض رولت آن را آرام آرام بپیچید. رولت را به مدت 1/5 ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

نوش جان!

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها