خورشت داود پاشا
تحریریه تولینک

خورشت داود پاشا، یکی از خورشت‌های سنتی ترکیه است که در تمام دنیا طرفدارانی دارد. این خورشت ترکی، بر خلاف اسمش خوراکی آسان است که همراه با برنج یا نان سرو می‌شود.

مواد لازم 

گوشت چرخ‌کرده ٢۵٠ گرم 

پیاز 2 عدد

 رب انار 3/4 پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آب 2 پیمانه

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری

جعفری دو قاشق غذاخوری

 زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- یکی از پیازها را با رنده درشت رنده کرده و آب آن را می‌گیریم.

2- پیاز رنده شده را با گوشت و جعفری مخلوط می‌کنیم. سپس آن را با نمک و فلفل ورز می‌دهیم و گرد می‌کنیم؛ و برای ٢ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

خورشت داود پاشا ترکی

3- پیاز دیگر را خرد می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم شود؛ سپس زردچوبه و گوشت‌های گرد را به آن اضافه می‌کنیم تا خوب سرخ شود.

4- در یک ماهیتابه نعنا خشک را کمی تفت می‌دهیم و باید حواسمان را جمع کنیم که نسوزد؛ سپس رب انار را در دو فنجان آب جوش حل می‌کنیم و همراه با نعنا و رب گوجه به مواد اضافه می‌کنیم.

5- در نهایت در قابلمه را می‌گذاریم تا برای 50-60 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

6- خورشت آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته و با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو می‌کنیم.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها