پیراشکی کدو حلوایی و کره بادام زمینی
تحریریه تولینک

یکی از میان وعده‌های سالم و پر انرژی در نیمه دوم سال، پیراشکی کدو حلوایی است. این پیراشکی خانگی، سالم و مقوی است؛ و برای شروع یک روز عالی صبحانه‌ای انرژی‌زا و لذیذ است. ترکیب این پیراشکی با کره بادام زمینی طعم و مزه روزهای سرد را برای شما شیرین و به یاد ماندنی می‌سازد.

مواد لازم

آرد 3 و نیم پیمانه

پوره کدو حلوایی 1 و نیم پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف پیمانه

نمک 1 قاشق مرباخوری سرخالی

پودر مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/4پیمانه

آب ولرم 1/4 پیمانه

کره بادام زمینی به مقدار لازم

پودر قند برای تزئین

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.

پوره کدو حلوایی

طرز تهیه خمیر

1- آرد، مخمر خشک، نمک و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

2- تخم مرغ و پوره کدو حلوایی را اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

3- کاسه‌ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. روی ظرف را با کیسه فریز بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار دهید. با این کار خمیر استراحت می‌کند و حجم آن دو برابر می‌شود.

4- خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کرده‌اید پهن کنید و با لیوان آن را قالب بزنید و به صورت گلوله گرد گوچک در بیاورید.

5- سپس خمیرها را روی سینی چرب بگذارید و روی آن‌ها را با کیسه فریز بپوشانید و 30 دقیقه صبر کنید تا استراحت کند.

پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی

1- داخل قابلمه روغن بریزید (حدود دو سوم) و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

2- خمیرها را داخل روغن بیندازید و با قاشق حرکت دهید تا زمانی که پیراشکی سرخ شده و پف کند.

3- پیراشکی‌های سرخ شده را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

4- پیراشکی‌ها را در حالی که گرم هستند داخل پودر قند بزنید تا تمام سطح آن به پودر قند آغشته شود.

5- با استفاده از قیف یا وسیله مشابه، داخل هر پیراشکی را با کره بادام زمینی، مربا یا کرم پر کنید.

سرخ کردن پیراشکی کدو حلوایی

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها