سوپ پیاز فرانسوی
تحریریه تولینک

سوپ پیاز، یکی از پیش خوراک‌های محبوب فرانسوی است. این سوپ خوش‌مزه و هیجان انگیز علاوه بر طعم بی‌نظیر، بسیار آسان پخته می‌شود و برای شب‌های سرد زمستانی انتخاب مناسبی است.

مواد لازم

پیاز خلال شده 550 گرم

سس بشامل رقیق 1 لیوان

آب مرغ 1 لیتر

پنیر پیتزا رنده شده 150 گرم

روغن مایع 50 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

نان تست یا برش نان فرانسوی به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- در یک قابلمه پیازهای خلال شده را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با پیاز تفت دهید.

2- آب مرغ و سس بشامل رقیق را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد.

3- پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید.

4- بعد از این که این سوپ غلیظ و خوشمزه آماده شد می‌توانید آن را با تکه های نان تست یا فرانسوی سرو کنید.

نکته

شما می‌توانید سوپ را در ظرف نشکن بریزید و پنیر و نان را روی سوپ بگذارید و برای 10 دقیقه سوپ را داخل فر قرار دهید.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها