سوپ برش روسی بدون گوشت
تحریریه تولینک

سوپ بُرش یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. مهم‌ترین رکن سوپ برش لبو است و همین باعث قرمز رنگ بودن آن می‌شود. سوپ برش روسی با ماهیچه درست می‌شود و معمولاً آن را با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو می‌کنند. اگر نمی‌خواهید گوشت قرمز مصرف کنید می‌توانید با این روش جدید این سوپ مقوی و لذیذ را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم

لبو 3 عدد متوسط

سیب زمینی 2 عدد متوسط

هویج 2 عدد

کلم پیچ یک نصفه

پیاز 1 عدد متوسط

کنسرو لوبیا 400 گرم

برگ بو 2 عدد

آب 10 پیمانه

آب مرغ 6 پیمانه

رب 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو 4 قاشق غذاخوری

شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری

روغن 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه

1- لبوها را با 10 پیمانه آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت بپزند. (کاملا پخته و نرم شوند و چاقو به راحتی داخل آن فرو برود.)

2- لبوها را از آب خارج کنید و آب لبو را نگه دارید.

3- سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آن را مکعبی شکل خرد کنید و داخل آب لبو بریزید. حدود 15 تا 20 دقیقه سیب زمینی‌ها را بپزید.

4- هویج شسته و پوست کنده شده را رنده کنید.

5- پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه 4 قاشق روغن بریزید و پیاز و هویج را داخل آن بریزید و به مدت 7 الی 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در انتها رب را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

6- کلم را ریز خرد کنید و به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید.

7- لبوهای پخته را با رنده‌ی درشت رنده و به قابلمه اضافه کنید. 6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا (همراه با سس کنسرو) را به سوپ برش اضافه کنید و هم بزنید.

8- هویج و پیاز تفت داده شده را همراه با شوید خرد شده، داخل سوپ برش بریزید. اجازه دهید سوپ به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا جا بیفتد و کلم‌ها کاملا نرم شوند.

9- سوپ برش شما آماده است؛ آن را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و با خامه ترش سرو کنید.

نکته

 می‌توانید از ترکیب ماست چکیده و خامه، خامه ترش خانگی درست کنید.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها