هوموس(حمص) نخود
تحریریه تولینک

هوموس (حُمص) یا نخود ارده، یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که نه تنها در خاورمیانه، بلکه در تمام کشورها بسیار محبوب است و بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده درست می‌شود. 

مواد لازم

نخود 1 لیوان

ارده 4 قاشق غذاخوری

سیر 4 حبه

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه  

1- نخود را از شب قبل خیس  و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.

2- نخود را با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و نرم شود.

3- نخود پخته، سیر، ارده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکدست شود و سپس نمک و فلفل اضافه کنید. اگر هوموس سفت شد می‌توانید با افزودن روغن زیتون آن را رقیق کنید.

4-هوموس را در ظرف بریزید و با مقداری روغن زیتون، جعفری و کنجد تزئین و سرو کنید.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها