سوپ جو

سوپ جو یکی از محبوب‌ترین پیش غذاها برای روزهای سرد در نیمه دوم سال است. این سوپ به دلیل داشتن شیر، جو ، قارچ و مرغ علاوه بر طعم و مزه عالی، بسیار مقوی و پر خاصیت است.


مواد لازم (برای چهار نفر)

جو 1/2 لیوان

قارچ خرد شده 2 لیوان

هویج 3 عدد

کره 2 قاشق غذاخوری

شیر 1 لیوان

جعفری خرد شده1/2 لیوان

سینه مرغ1 عدد

سیر 2 حبه

خامه5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1.  درون قابلمه ای 4 لیوان آب بریزید و سینه مرغ، جو، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت آرام آرام با هم پخته شوند و جو لعاب بیندازد.
  2. در اواسط پخت مرغ، هویج رنده شده و سیر را اضافه کنید.
  3. پس از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید.
  4. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد؛ در این مرحله باید توجه داشته باشید جو ته نگیرد.
  5. برای سرو سوپ را با خامه و جعفری خرد شده تزیین کنید.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها