تره
تحریریه تولینک

تره از جمله سبزی‌های خام خوردنی از خانواده پیازهای خوراکی است كه بدون ساقه بوده، برگ‌هایی دراز و تا خورده دارد و به نام«گندزدا» نیز خوانده می‌شود. تره در آسیا، اروپا و امریکای شمالی می‌روید و در درمان تمامی عفونت‌ها به کار می‌رود.

خواص و فواید

تره ‌فرنگي سرشار از ويتامين‌‌هاي B ، C  و داراي مقادير قابل توجهي املاح معدني مانند آهن، منيزيم، گوگرد، پتاسيم‌ و فسفر است.

تره و پوست: مالیدن آب تره یا له كرده آن بر روی پوست برای درمان كهیر و رفع خارش مؤثر است. این گیاه در صاف کردن و بهبود بخشیدن پوست نیز نقش مهمی دارد.

تره و زنبورگزیدگی: اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسكین درد می‌شود.

تره و ورم رحم: تره‌ تازه را خرد کنید، مقداری سرکه محلی و نمک در آن بریزید و با مقداری آب آن را بپزید. بعد از صاف کردن در آن بنشینید.

موارد منع مصرف

تره به دلیل داشتن سلولز، نفخ آور است؛ بنابراین برای اشخاصی كه مبتلا به اختلالات روده هستند، توصیه نمی‌شود.

قدمت تاریخی

تره که در اصل بومی اروپا و آسیای مرکزی است، امروزه در سراسر جهان کشت می‌شود و اغلب در کنار جویبارها، مسیر جریان آب و گاهی نیز در باتلاق‌ها می‌روید.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها