رامبوتان
تحریریه تولینک

رامبوتان میوه‌ای گرمسیری است و با نام علمی سرخالوی مژکی شناخته می‌شود؛ این نام  در زبان مالیایی به معنی میوه مودار بوده که بر گرفته از شکل ظاهری آن است. رامبوتان یکی  از میوه‌های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی، اندونزی و تایلند است. میوه‌ای شیرین و آبدار که مزه‌ای شبیه به انگور و هسته‌ای بزرگ دارد.

خواص

هر عدد رامبوتان حدود 59 الی 60 کالری دارد و دارای مقدار زیادی کلسیم، منیزیم و پتاسیم  است.

رامبوتان و کم خونی:  از این میوه در درمان برخی بیماری‌ها مانند کم خونی و فقر آهن استفاده می‌کنند.

رامبوتان و کلسترول: دانه و پوست رامبوتان حاوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام فلاونوئید است که برای کاهش کلسترول مفید به شمار می‌آید.

رامبوتان و درمان اسهال: اگر به دنبال درمان اسهال و رفع اسهال خونی هستید، مصرف این میوه بهترین پیشنهاد است.

انواع رامبوتان

رامبوتان به شکل خوشه‌ای روی درخت خود می‌روید و در دو رنگ زرد و قرمز موجود است. رامبوتان زرد طعمی ترش و شیرین و رامبوتان قرمز مزه شیرین دارد.

 

موارد استفاده

رامبوتان به صورت خام و کنسرو شده یا آب میوه در فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد. از روغن دانه آن برای تولید شمع و صابون استفاده ‌می‌شود.

نکته

برای نگه داری، میوه‌ها را داخل بسته‌های پلاستیکی قرار داده تامانع از از دست رفتن رطوبت شود.

مقاله های مرتبط

متن دیدگاه

دیدگاه ها